A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відбулось засідання постійної комісії з питань регламенту, освіти, охорони здоров'я, соціального захисту, культури, духовності, молодіжної політики, спорту, туризму та захисту прав громадян

Дата: 23.06.2020 11:08
Кількість переглядів: 776

Фото без опису

 

       Сьогодні, 23 червня, в приміщенні Тлумацької міської ради відбулось засідання постійної комісій міської ради з питань регламенту, освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури,  духовності, молодіжної політики, спорту, туризму та захисту прав громадян ( голова комісії  О. В. Мельник). У роботі комісії взяли участь заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради І. Мандар, начальник відділу освіти, молодіжної політики та спорту Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади Н. Мандар та головний спеціаліст - юрисконсульт міської ради Ю. Зварич.

       На порядку денному засідання комісії депутатами міської ради розглядались питання про внесення змін до рішення міської ради від 24.01.2020року № 1399-39/2020 «Про створення Тлумацького освітнього округу з опорними закладами освіти та філіями, про припинення шляхом реорганізації юридичних осіб (закладів освіти), про затвердження молодіжної стратегії Тлумацької міської об’єднаної територіальної громади на період до 2025 року, про внесення змін до Положення про комунальну установу «Центр надання соціальних послугТлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади», про затвердження Положення про порядок ведення договірної роботи та про затвердження Положення про порядок ведення претензійної та позовної роботи.

 

Фото без опису

 

       Комісія опрацювала всі звернення, оформили висновки, внесли уточнення та пропозиції, підготували проекти рішень, які  будуть розглянуті на засіданні сорок третьої сесії Тлумацької ОТГ, що відбудеться 25 червня 2020 року в приміщенні Тлумацького народного дому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь