A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відбулось засідання 43 сесії Тлумацької міської ради ОТГ

Дата: 25.06.2020 16:01
Кількість переглядів: 951

Фото без опису

 

       Сьогодні, 25 червня 2020 року, під головуванням секретаря міської ради І. Деньковича, в приміщенні Народного дому м. Тлумач відбулось засідання сорок третьої сесії Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади. Дотримуючись правил та режиму карантину депутати міської ради працювали у захисних масках та рукавичках, сидячи на відстані не менше одного метра.

        Згідно затвердженого порядку денного розглянуто питання  про встановлення місцевих податків і зборів на території Тлумацької міської об’єднаної територіальної громади Тлумацького району Івано-Франківської області на 2021 рік, про внесення змін до рішення міської ради від 27.06.2019 року №1035-31/2019 «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Тлумацької міської об’єднаної територіальної громади Тлумацького району Івано-Франківської області», про передачу комунального майна в оперативне управління, земельні питання, про внесення змін до рішення міської ради від 24.01.2020 р. №1399-39/2020 «Про створення Тлумацького освітнього округу з опорними закладами освіти  та філіями», про припинення шляхом реорганізації юридичних осіб (закладів освіти), про участь у одинадцятому обласному конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування, про вилучення майна комунальної власності з господарського відання КП «Тлумачкомунсервіс», про передачу майна комунальноївласності Тлумацькій районній раді, про затвердження Молодіжної Стратегії Тлумацької міської об’єднаної територіальної громади на період до 2025 року, про внесення змін до Положення про комунальну установу «Центр надання соціальних послуг Тлумацької міської ради об’єднаної  територіальної громади», про затвердження Положення про порядок ведення претензійної та позовної роботи та про затвердження Положення про порядок ведення договірної роботи.

       Загалом сесія міської ради пройшла конструктивно та плідно, депутатами розглянуто та поіменно проголосовано біля вісімдесяти питань з яких прийнято відповідні рішення.

        В кінці засідання сесії головний лікар Центру первинної медичної  ( медико-санітарної ) допомоги Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади, депутат міської ради, Мельник О.В. розповіла про ситуацію щодо захворюваності на COVID - 19 в територіальній громаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь