A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

НАШІ - ЧЕМПІОНИ!!!

Дата: 10.07.2020 10:08
Кількість переглядів: 715

 

05 липня у Тернополі завершився другий тур «Фіналу чотирьох» чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд вищої ліги. І це був вирішальний поєдинок за золоті медалі, в якому зійшлися лідер турніру ВСК «МХП-Вінниця» та волейболісти СК «Прибилів». Гра вийшла по-справжньому гідна фіналу. Першу і третю партії виграв ВСК «МХП-Вінниця», а другу і четверту – СК «Прибилів». Таким чином, доля головного призу вирішувалася на тай-брейку. З рахунком 17:15 перемогли підопічні Костянтина Лисейка.

     Для здобуття чемпіонських медалей СК «Прибилів» потребувалося не лише самому перемагати в усіх трьох матчах, але й розраховувати на допомогу гравців ДСО-ТНЕУ у їхньому протистоянні з поточними лідерами – представниками ВСК «МХП-Вінниця». Для волейболістів СК «Прибилів» все склалося якнайкращим чином. Хоча, безумовно, насамперед вони мають подякувати самі собі – за цілеспрямованість, за непохитну віру у власні сили, за стійкість та за вміння зіграти  через «не можу».

     «То не казка, то не сон – СК «Прибилів» чемпіон!!!» - слова головного тренера Костянтина Лисейка. «Так, сьогодні ми написали нову сторінку у історії волейболу як рідної Тлумаччини, Прикарпаття так і України загалом!!! СК «ПРИБИЛІВ» – чемпіон України з волейболу серед чоловічих команд вищої ліги!!! Щиро вітаю всіх, хто причетний до цієї великої перемоги !!! Емоції переповнюють …в дебютному сезоні у вищій лізі України ми її виграли…треба розуміти, що це тільки початок, початок нової історії, яку пишемо ми самі» - повідомив головний тренер.

Таким чином, команда СК «Прибилів» Тлумацької міської ОТГ за спортивним принципом завоювала путівку до Суперліги наступного сезону.

     А ось прізвища тих, хто «кував» золото перемоги: Костянтин Жилінський, Віктор Положевець, Юрій Калинський, Денис Гевко, Данило Свириденко, Роман Галич, Юрій Кваснюк, Микола Ковальчук, Антон Ковальов, Ігор Поліщук, Андрій Стороженко, Денис Лукащук. Крім того, волейболісти СК «Прибилів» отримали індивідуальні нагороди у різних номінаціях, так Віктор Положевець – кращий зв’язуючий, Костянтин Жилінський – кращий центральний блокуючий, Юрій Кваснюк – кращий ліберо.

     Вітаємо наших Чемпіонів та дякуємо за масу позитивних емоцій!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь