A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Перспективи розвитку роботи Центру надання соціальних послуг

Дата: 12.08.2020 10:15
Кількість переглядів: 1123

Фото без опису

 

  Розпорядженням Кабінету Міністрів України №333 від 01.04.14 року «Про схвалення Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні» органам місцевої влади надано повноваження в розширенні соціальних послуг необхідних для громади, а саме соціально вразливих категорій населення.

  Центром надання соціальних послуг надається понад 40 видів соціальних послуг та 25 видів адміністративних послуг соціального характеру.

     При проведенні внутрішньої оцінки якості надання соціальних послуг застосовуються показники якості соціальних послуг такі як: адресність та індивідуальний підхід, результативність, своєчасність, доступність та відкритість, повага до гідності отримувачів соціальних послуг, професійність.

     З метою надання якісних послуг та через географічне розташування  соціальний робітник щодня долає відстань між отримувачами соціальних послуг від 6 до 10 км. Отже, для полегшення роботи соціального робітника являється за необхідність у придбанні будь-якого виду транспорту для наших працівників. А також актуальним питанням на даний час залишається відкриття стаціонарного відділення для постійного проживання одиноких непрацездатних громадян, осіб з інвалідністю.

     В результаті проведеного моніторингу по даній ситуації нами було виявлено ще 16-ть потенційних осіб, які в майбутньому будуть мати потребу у наданні соціальної послуги відділенням стаціонарного догляду для постійного проживання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь