A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

На хвилях книжкового літа

Дата: 19.08.2020 13:04
Кількість переглядів: 804

 

Літо 2020 – особливе літо. Бо триває карантин. Чим зайнятись під час тривалого карантину, щоби було і цікаво, і корисно? Як наповнити літній відпочинок  дітей яскравими враженнями, зробити його пізнавальним і веселим?     

                «Зверніться до справжніх друзів – книжок!»                                                                   (поради бібліотекарів)

 

       Літо – час ігор, розваг, найкраща пора, коли діти мають чудову нагоду поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв, пізнати світ за допомогою книги та отримати насолоду від читання, спілкування,  весело та креативно провести  вільний час у бібліотеках.

    Протягом літніх місяців працівники бібліотек-філій Тлумацької ОТГ  провели різноманітні заходи для дітей: літературні ігри, вікторини, огляди та презентації книжкових виставок, ігри на свіжому повітрі «Веселися грай і книжки читай» (с.Бортники), акції «Літо з книгою», «Читаюча зупинка» (с.Пужники, с.Братишів), бібліо-пікнік «Прочитай, це цікаво» (с.Гринівці).  Усі бажаючі мали змогу ознайомитись з новими надходженнями, поділитись враженнями про улюблені книги та просто почитати сучасну дитячу літературу на свіжому повітрі.

     Бібліотекарі  намагаються зробити відпочинок своїх  користувачів активним, пізнавальним, пам’ятним, наповненим яскравими враженнями і гарним настроєм з дотриманням карантинних норм.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь