A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА, ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ ТА ДНЕМ ТЛУМАЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 21.08.2020 15:58
Кількість переглядів: 1113

Фото без опису

 

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Щиро вітаю Вас із днем Державного Прапора, Днем Незалежності України та Днем Тлумацької об’єднаної територіальної громади!

 

   Від себе особисто та депутатського корпусу Тлумацької міської  ОТГ щиро вітаю Вас із визначним для нашого суспільства святом – Днем Державного Прапора, Днем Незалежності України та Днем Тлумацької об’єднаної територіальної громади! Саме ці дати нагадують нам про той шлях, який пройдений українським народом до заповітної мрії багатьох його поколінь – створення високорозвиненої, незалежної, могутньої та процвітаючої держави.

     Ці свята передають дух патріотизму та гордості за свою націю, яка, пройшовши випробування, створила свою незалежну державу, знаменуючи єдність, міцність волі і духу українського народу в усіх куточках нашої країни.

   Процес державотворення триває. На сході продовжується боротьба за свободу, єдність, демократію та право українців творити своє майбутнє. Кращі сини своєї Батьківщини щодня віддають життя за мир та спокій на рідній землі. Ми є свідками подій, що мають великий вплив на майбутнє нашої Батьківщини, вони загартовують дух патріотизму українців, плекають їх любов до рідної землі, виховують повагу до своєї країни, її Прапора та Незалежності.

     Від усієї душі бажаємо Вам та Вашим рідним міцного здоров’я, миру, добра, щастя, достатку, щедрої долі та подальших перемог в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням єдності та порозуміння, а Ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього!

 

 

 

З повагою,

 

міський голова                     Роман Круховський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь