A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

У Тлумацькій міській ОТГ відзначили 29-ту річницю Незалежності України та День Тлумацької міської об'єднаної територіальної громади

Дата: 25.08.2020 10:49
Кількість переглядів: 968

 

       Цими вихідними в Україні відзначали 29-ту річницю проголошення Незалежності України. День Незалежності України – це найбільше національне свято. Уперше за тисячолітню історію, на карті світу постала держава під назвою «Україна». Незалежність є найціннішим скарбом, найвищим досягненням і найвагомішим надбанням, здобутим поколіннями українців.

У понеділок, 24 серпня, у місті Тлумач біля пам’ятника Борцям за волю України, відбулось урочисте віче з нагоди Дня Незалежності України та Дня Тлумацької міської об'єднаної громади. З вітальним словом до громадськості звернулися  голова Тлумацької міської ради об'єднаної територіальної громади Роман Круховський, голова райдержадміністрацї Сергій Гаєвський та голова районної ради Василь Двояк.   

 

 

       Після чого представники влади поклали квіти до пам’ятника Борцям за волю України. В рамках заходу згадали про непоправну втрату, яка торкнулася нашого краю  – загибель в зоні АТО наших молодих земляків: Віталія Козака з Тлумача, Андрія Фігурного з Надорожної, Михайла Шемегінського-Нестерука та Ігоря Гарасимчука з Гарасимова, Михайла Погорєлова із Обертина.

 

 

 

      

       Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих борців за волю України, Героїв Небесної Сотні та учасників АТО. Декани Тлумацьких Деканатів УАПЦ та УГКЦ о. Василь Стадник та о. Павло Дутчак відправили молебень за Україну.

       Слава Україні! Слава нашим героям! Слава всьому великому мудрому і працьовитому народу України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь