A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Багатодітним матерям вручили почесні нагороди «Мати-героїня»

Дата: 01.09.2020 08:08
Кількість переглядів: 2301

 

     Матері з Тлумацької громади отримали відзнаки "Мати-героїня"- державна нагорода, якою президент України щороку відзначає жінок, які народили і виховали до восьмирічного віку 5-х і більше дітей, враховуючи вагомий особистий внесок у їх вихованні та створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

     28 серпня в приміщенні Тлумацького народного дому відбулось нагородження матерів-героїнь. Щирі слова привітань Берегиням сімейного вогнища висловив міський голова Роман Круховський, який побажав жінкам побільше хороших світлих днів у їхньому житті, довголіття, благополуччя, родинного тепла та радості від дітей і онуків.

     За материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов їх всебічного розвитку відповідним указом Президента України почесне звання України «Мати-героїня» присвоєно для Кім Мар’яни Петрівни, Галик Надії Михайлівни та Галик Галини Михайлівни. Матері-героїні прийшли на свято у супроводі дітей та онуків, які виявили бажання розділити зі своїми рідними цю хвилюючу мить отримання державної нагороди.

     Унікальною цінністю та надзвичайною гордістю України – є багатодітні родини. Це особливі сім’ї, бо дітям змалечку прищеплюють людяність, любов до праці, вміння берегти та підтримувати найкращі українські сімейні традиції. Мати не лише дарує життя, вона віддає дитині всю свою душу, вчить любити рідну землю і людей. Тож бажаємо нагородженим міцного здоров’я, гарного настрою, щастя, благополуччя та тепла.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь