Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Роль освіти в нашому житті

Дата: 01.09.2020 15:12
Кількість переглядів: 1885

Фото без опису

 

       01 вересня 2020 року працівники Центру надання соціальних послуг Тлумацької ОТГ спільно з начальником Тлумацького районного сектору пробації проведено мотиваційно-виховну бесіду з неповнолітнім, який перебуває на обліку уповноваженого органу пробації, на тему «Роль освіти в нашому житті», оскільки 1 вересня є «День знань» і сам неповнолітній навчається у випускному класі, тому згодом йому потрібно буде робити важливій вибір у своєму житті – це вибір майбутньої професії.

       Як було зазначено при бесіді, освіта – одна з головних речей в житті людини. Здобути освіту має прагнути кожен, знання нікому ще не заважали, навпаки. Освічені люди були в пошані з давніх часів. Сучасний світ, яким ми його сьогодні бачимо,  з новітніми технологіями – все це зробили дуже розумні люди.  Освіта – це важливий фактор, якщо людина хоче бути самостійною незалежною. А також правильний вибір майбутньої професії – це  дуже важлива частина життя людини, і чим вдаліше ти зробиш вибір, тим більше досягнеш бажаного на професійному терені, тим більше відчуєш себе успішним і щасливим. Одним з найважливіших принципів вибору професії – щоб вона тобі подобалася. Адже роботу, яку виконуєш із задоволенням, завжди робиш легко, не відчуваючи втоми, і не помічаєш часу, який на неї витрачаєш.

        Так, професію потрібно вибирати не тільки серцем, а й розумом. Зважити всі “за” і “проти”. І головне, потрібно вислухати знаючих людей (батьків, вчителів), а потім приймати рішення, від якого залежить все твоє майбутнє життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь