A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

У міському парку обладнали вело- та скейт-парк, аналогів якому у районних центрах області немає

Дата: 08.09.2020 15:44
Кількість переглядів: 3857

Фото без опису

 

       З кожним роком у Тлумачі збільшується кількість молодих людей, які катаються на скейтбордах, роликах, самокатах і BMX-велосипедах. Саме тому для Тлумацької міської ради пріоритетності набуло питання створення у Тлумачі інфраструктури для занять даними видами спорту.

       «Втілити проєкт із облаштування у міському парку вело- і скейт-майданчика запропонувала Молодіжна рада Тлумаччини та молодь міста зокрема, - розповів міський голова Роман Круховський. -  Також з проханням обладнати спеціальний майданчик, де б діти та молодь могли займатися екстремальними видами спорту до мене неодноразово зверталися юні тлумачани та їх батьки. Зазначу, що через відсутність такої споруди в місті молодь займається даними видами спорту там, де тільки вбачає можливість: на підніжжі пам’ятників, тротуарах, пандусах, сходах тощо. Це, у свою чергу, призводить до ризику травмувань та нищення інфраструктури міста. Тому я поставив завдання своїй команді – знайти альтернативи вирішення цього питання – з яким, зрештою, ми успішно впоралися».

       Так, як і було обіцяно, завдяки наполегливій співпраці Тлумацької міської ОТГ з програмою «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), 8 вересня 2020 року, в міському парку м.Тлумач, було відкрито сучасний вело- та скейт-парк.

       «Спеціально обладнаний простір, аналогів якого у районних центрах області на сьогоднішній день немає, стане місцем для проведення активного дозвілля у місті та чудовим оновленням у міському парку. Кататися на новому майданчику можна на роликах, скейтах, трюкових самокатах та велосипедах, але чітко дотримуючись правил поведінки та перебування на майданчику», - наголосив автор проекту, координатор співпраці Тлумацької громади з програмою DOBRE Василь Гузій.

(Тлумацьа міська рада)

ВІДЕОРОЛИК ВІДКРИТТЯ

 

Фото без опису

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь