A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

«Юності» 45!

Дата: 05.02.2018 16:32
Кількість переглядів: 714

  Фото без опису 

 

     У неділю, 4 лютого, у Народному домі м. Тлумач відбувся звіт народного аматорського ансамблю танцю "Юність". Колектив  «Юність» був створений  в 1960 році, а в 2018 році святкуватиме ювілей -  45 років з часу присвоєння  звання «народний». Саме з такої нагоди прийшли привітати  танцюристів та їхніх керівників директор навчального методичного центру культури і  туризму  Прикарпаття Світлана Панько, методист  по фольклору Стефанія  Капустинська ,  заступник голови Тлумацької  ОТГ Ігор Мандар. За активну участь усі учасники ансамблю були нагороджені медалями та подяками  відділу культури та туризму Тлумацької  міської об’єднаної  територіальної громади.  У концертній програмі були задіяні учасники ансамблю «Юність»  різних  вікових категорій. Серед  запрошених були ветерани танцювального колективу, які також отримали нагороди.     

     Хочеться щиро подякувати  усім, хто приймав активну участь, докладаючи зусилля для проведення такого свята. Особливу подяку висловлюємо Михайлові Гардаману за неоціненну допомогу освітлення нашої сцени, Валерію Іванківу – за технічну допомогу, оформлення сцени та звукорежисуру, начальнику відділу культури і туризму Тлумацької ОТГ Іванні Ковбас – за підтримку у проведенні звіту, Ганушкевичу Юрію – за відео презентаційну роботу і всім тим, хто долучився до звіту.

     Нещодавно ансамбль «Юність» став переможцем на міжнародному фестивалі у Львові «Зірковий Парад» та зайняв друге місце серед  багатьох конкурентів у своїх вікових категоріях.

      Проведений захід можна назвати фестивалем танцю, адже це видовище на правду було грандіозним. Глядачі зустрічали та проводжали усіх щирими та бурхливими оплесками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь