A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відбувся оргкомітет до вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 06.02.2018 16:43
Кількість переглядів: 811

Фото без опису

 

     Сьогодні, в приміщенні адмінбудинку Тлумацької районної ради, за участю заступника міського голови з гуманітарних питань І.Мандара, керівника апарату Тлумацької райдержадміністрації А.Мозиля, заступника голови районної ради Гнатюка В.В., голови районної організації УСВА В. Ступницького, отця - декана Тлумацької УАПЦ о. В.Стадника, Г.Чернецької – радника голови районної ради з питань АТО, військового комісара Тлумацького району та інших представників державної влади та місцевого самоврядування відбулося засідання організаційного комітету з підготовки до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ї річниці виведення військ з Афганістану.

     У ході робочої зустрічі члени оргкомітету вислухали пропозиції воїнів-інтернаціоналістів району, які озвучив голова районної організації УСВА В. Ступницький щодо відзначення пам’ятної дати та визначилися із відповідними  заходами.

     Традиційно, з нагоди Дня вшанування воїнів–інтернаціоналістів у Тлумацькому міському парку, біля пам’ятника воїнам афганцям зберуться разом ті, кому у різні часи  довелося брати участь у миротворчих місіях під час військових конфліктів на територіях інших держав.  Також, на могилах, де поховані загиблі воїни – інтернаціоналісти, їхні товариші та громадськість населених пунктів Тлумацької ОТГ та району покладуть квіти, хвилиною мовчання вшанують полеглих  земляків під час виконання інтернаціонального обов’язку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь