A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

У Тлумачі відбулось свято Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 01.06.2017 16:45
Кількість переглядів: 986

Фото без опису

      Уже традиційно, 1 червня, відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості й надії, бо саме в дітях продовження роду людського  і здійснення мрій та сподівань. Сьогодні у місті Тлумач було весело і гамірно.

Розпочалось святкування із урочистого відкриття заходу Тлумацьким міським головою Романом  Круховським, який побажав усім добра, радості, мирного неба і теплих дитячих усмішок. Одночасно голова нагородив за високі досягнення та перемоги вихованців Тлумацького будинку дитячої та юнацької творчості у Всеукраїнських та обласних змагань. Крім того Роман Петрович не забув привітати із дитячим святом і Олександра Козака - сина загиблого воїна АТО. 

Під час заходу було проведено виставку-ярмарку дитячих творчих робіт, випічок, робіт технічного моделювання  та декоративно-прикладного мистецтва вихованців Тлумацького БДЮТ, шкіл Тлумацької ОТГ та дитячих садочків, кошти від продажу яких передадуть для підтримки бійців АТО.

Наступним дійством програми став дитячий квест «В пошуках скарбів древнього Товмача»  в якому діти із захопленням брали  участь розгадуючи цікаві  загадки, що вказували на вірний маршрут. В той же час, на вулиці І.Макуха розпочалася концертно-розважальна дитяча програма, учасниками якої були педагоги і вихованці Тлумацького будинку дитячої та  юнацької творчості, дошкільних навчальних закладів та шкіл ОТГ.

Найочікуванішим конкурсом для дітей стало проведення малюнку на асфальті на тему «Україні - мир!» та дитячої ігротеки.

Також цього дня, на стадіоні «Колос» проходили змагання з велосипедного спорту та відкритий турнір з міні-футболу серед дитячих команд, де перемогу святкували учні Тлумацької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Усі учасники свята за результатами різних конкурсів були нагороджені цінними призами, грамотами та подарунками, але найкращим подарунком у цей день стали щирі дитячі посмішки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь