A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

«Шаную воїнів, біжу за Героїв України»

Дата: 28.09.2020 08:54
Кількість переглядів: 4820

Фото без опису

 

       26 вересня в м. Тлумачі відбувся Всеукраїнський легкоатлетичний пробіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України. Його метою були не спортивні результати, а привернення уваги до родин Героїв України полеглих в боях  російсько-української війни.

       Участь у заході взяли родини Героїв України, учасників АТО/ООС, представники Тлумацької молодіжної ради, Тлумацької ДЮСШ, працівники міської ради та мешканці Тлумаччини. Легкоатлетичний пробіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України» – це данина пам’яті тим Героям, які віддали на вівтар Незалежності та цілісності нашої держави найдорожче – своє життя. Честь нашим хлопцям, які віддали своє життя за нашу державу!

       Учасники стартували на Тлумацькому міському озері, пробігли центральними вулицями міста і фінішували у міського парку на «Алеї Героїв». Проведення таких спортивних змагань не визначає переможців, а привертає увагу суспільства до вшанування пам’яті Героїв України, які віддали своє життя за її Незалежність та  їхніх  родин. Зазначимо, що патріотичний забіг проходив у 8-ми областях України та двох містах Донецької області – Покровську та Краматорську, а на Прикарпатті даний захід проводився у містах Тлумачі, Коломиї, Надвірній, Калуші та Івано-Франківську.

       Полеглих захисників України вшанували хвилиною мовчання, а після завершення змагань учасники забігу отримали пам’ятні медалі та подяки. Особливі подяки та слова вдячності були адресовані присутнім на заході батькові Героя України Віталія Козака - п. Михайлу та сестрі Героя України Андрія Фігурного - п. Марії. Крім того, заступник міського голови Тлумацької ОТГ Ігор Мандар вручив діткам учасників АТО/ООС пам’ятні сувеніри та зазначив, що допоки жива пам'ять про Героїв – їхня жертва не є марною, а справа започаткована ними буде жити вічно.  

        Захід відбувся за сприяння та підтримки Тлумацької міської ради ОТГ.

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь