A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ДО УВАГИ ПАСІЧНИКІВ!

Дата: 01.10.2020 15:14
Кількість переглядів: 5256

Фото без опису

 

       Відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 року №107 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 02.09.2020 року №780 (далі – Порядок), до Тлумацької міської ради ОТГ звернулося 56 фізичних осіб – власників пасік, які зареєстровані і здійснюють свою діяльність на території Тлумацької ОТГ та мають право на отримання дотації за бджолосім’ї.

       Згідно розпорядження міського голови від 31.08.2020 року №223-р, тимчасовою комісією з обстеження пасік, власниками яких є фізичні особи та суб’єкти господарювання на території  Тлумацької ОТГ, було проведено обстеження з метою визначення наявності пасік за вказаною адресою та встановлення кількості бджолосімей відповідно до чинного законодавства та ветеринарно-санітарних вимог в галузі бджільництва. До обстежень залучалися спеціалізовані фахівці Тлумацької районної державної лікарні ветеринарної медицини.

       Станом на 30.09.2020 року, за результатами обстеження, було складено 56 актів обстеження пасік фізичних осіб із загальною чисельністю – 3757 бджолосімей.

       Відповідно до абзацу 9 пункту 7 Порядку, відділом економічного розвитку, торгівлі, інвестицій та сільського господарства буде сформована відомість фізичних осіб, які є власниками бджолосімей і мають право на отримання дотації за бджолосім’ї за формою, встановленою Мінекономіки, та до 15.10.2020 року подана в Департамент агропромислового розвитку Івано-Франківської облдержадміністрації.

 

 

Начальник відділу економічного

розвитку, торгівлі, інвестицій та

сільського господарства                                            Василь Гузій


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь