Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

У Надорожні урочисто відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям

Дата: 05.10.2020 11:07
Кількість переглядів: 5589

Фото без опису

 

     Вчора, 4 жовтня, коли вся країна святкувала День вчителя, учнівську та вчительську родини, а також мешканців села Надорожна на території місцевого навчального закладу зібрала урочиста подія - офіційне відкриття сучасного спортивного майданчика зі штучним покриттям.

     З нагоди спортивного дійства привітати надорожнянців завітали міський голова Тлумацької ОТГ Роман Круховський, його заступник з питань діяльності виконавчих органів Ігор Мандар, а освятив нове «штучне» поле місцевий священнослужитель Роман Нестерак. Саме отець Роман разом із Романом Петровичем та маленьким надорожнянським спортсменом і розіграли перший м’яч. Після чого відбулися дружні поєдинки між місцевими командами школярів, студентів та «ветеранів».

     «Відкриття майданчика стало символічним подарунком для моїх земляків, - зазначив Роман Круховський. - Адже саме у 2020-му Надорожна святкує 600-річчя від першої письмової згадки про село. Тим паче, що через ситуацію з пандемією святкування з цієї нагоди довелося відмінити».

     У честь свята надорожнянські спортсмени були нагороджені медалями та отримали в подарунок футбольні м’ячі. У свою чергу пообіцяли ще активніше долучатися до спорту та розвиватися у цьому напрямку. Такі ж пам’ятні медалі та подяки отримали директор Надорожнянського НВК О.Я. Пронюк, місцевий вчитель М.М. Водославський, в.о. старости Надорожни І.І. Штиглян та завідувач сільського клубу П.М. Круховський, який у супроводі акордеона виконав для присутніх авторську пісню.

     Міський голова акцентував, що велика заслуга у завершенні будівництва спортивного майданчика зі штучним покриттям у с.Надорожна належить народному депутату від нашого округу Ігорю Фрісу, за що йому велика вдячність.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь