A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відбулось засідання 45 сесії Тлумацької міської ради ОТГ

Дата: 09.10.2020 15:03
Кількість переглядів: 5162

Фото без опису

         Сьогодні, 09 жовтня, під головуванням міського голови Романа Круховського відбулась чергова сесія міської ради VІІ скликання, в ході роботи  якої депутати розглянули понад 80 питань. На сесії зареєструвалось 18 депутатів із 26, тож кворум було дотримано, сесія пройшла з дотриманням всіх санітарних вимог у період режиму карантину. У засіданні взяли участь в.о. старост населених пунктів Тлумацької міської ради ОТГ, керівники структурних підрозділів міської ради та її виконавчого комітету.

        Перед тим, як розпочати сесію, міський голова Р. Круховський привітав подякою та грошовою премією директора Тлумацької гімназії (1995-2020р.), ветерана педагогічної праці Сову Павла Васильовича - за сумлінну працю, високий професіоналізм,  вагомий особистий внесок у виховання підростаючого покоління. В свою чергу П.В. Сова щиро подякував міській владі та побажав і надалі продовжувати розпочаті добрі справи у нашій громаді.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 

Фото без опису

     

       Начальник відділу земельних відносин, архітектури та містобудування Василь Безверхів представив на сесії проекти рішень земельних питань, які попередньо були розглянуті на профільній комісії міської ради.

 

Фото без опису

 

      Згідно затвердженого порядку денного розглянуто питання про  криміногенну ситуацію в Тлумацькій міській ОТГ та стан правоохоронної діяльності Тлумацького відділення поліції Коломийського відділу ГУНП в Івано-Франківській області, про стан медичного обслуговування населення Тлумацької міської об’єднаної територіальної громади, про прийняття в комунальну власність Тлумацької міської об’єднаної територіальної громади майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Тлумацького району, про внесення змін до складу конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Тлумацької гімназії Тлумацької міської ради об'єднаної територіальної громади Тлумацького району Івано-Франківської області, про зміну назви, затвердження статуту Тлумацького  ліцею Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади Тлумацького району Івано-Франківської області  та положень про філій, про закріплення майна комунальної власності на праві господарського відання за КП «Тлумачкомунсервіс» та про підтримку звернення депутатів Івано-Франківської міської ради до Президента України, Верховної Ради України.

 

Фото без опису

 

       Сесія міської ради пройшла конструктивно та плідно, депутатами розглянуто та поіменно проголосовано всі проекти рішень порядку денного, з яких прийняті відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь