A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Вітання міського голови з нагоди Дня захисника України, 78 - ої річниці утворення УПА, Дня козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці

Дата: 14.10.2020 07:59
Кількість переглядів: 4852

Фото без опису

 

       Дорогі захисники України! Шановні краяни! Щиро  вітаю вас із Днем захисника України, який ми відзначаємо у світлий день Покрови Пречистої Богородиці, із Днем Українського козацтва та  черговою річницею Української Повстанської Армії.

       Сьогодні ми відзначаємо особливі свята для кожного українця: День захисника України та свято Покрови Пресвятої Богородиці. День захисника України уособлює мужність та героїзм борців за волю України, її незалежність та територіальну цілісність. Це свято усіх, хто покликаний захищати свою рідну землю, хто своєю професійною чи волонтерською діяльністю забезпечували та забезпечують соціально-економічний та інформаційний захист нашої держави.  Це  свято увібрало в себе багаті і славні ратні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. Боронити батьківську віру, благословенний край своїх славних пращурів, сини і дочки України завжди вважали святим обов’язком. Це також день пам'яті та пошани тих, хто впродовж століть боровся за свою землю і відстоював суверенітет України після здобуття нею незалежності.

       Тернистим був шлях до волі. За неї боролися ті, хто є гордістю нашого народу, - запорізьке козацтво, гайдамаки, січові стрільці, вояки УПА, а з недавніх пір – захисники Вітчизни, які відстоюють незалежність і цілісність України на Сході у боротьбі з російським агресором. Цього дня ми віддаємо шану тим, хто став на захист нашої Батьківщини, беручи участь в антитерористичній операції на Сході: у складі Збройних Сил України, добровольчих загонів, Прикордонних військ та правоохоронних органів, хто віддав за неї найдорожче — своє життя. Схилімо голови перед твердою волею та героїзмом наших Героїв, вклонімось разом Святому Покрову Божої Матері, щоб запалилося повстанською мудрістю сьогоднішнє молоде покоління до подвигів та праці заради майбутнього Української незалежної держави. З давніх часів Пресвята Богородиця була заступницею та покровителькою наших предків. Сподіваємось, що і нас вона накриє своїм чесним покровом і захистить від усякого зла. Україна пишається своїми патріотами, пам’ять про них навічно залишиться прикладом щирої любові до України в наших серцях і думках.

       Від Тлумацької міської ради ОТГ та її виконавчого комітету, від себе особисто щиро вітаю з Днем захисника України та святом Покрови Пресвятої Богородиці. Бажаю всім мужнім захисникам України міцного здоров'я, щастя, життєвих гараздів, родинного благополуччя і спокою. 

 

Слава Україні! Героям Слава!

 

 З повагою,

міський голова                                                     Роман Круховський

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь