A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Вітання міського голови з Всеукраїнським Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2020 08:04
Кількість переглядів: 1675

 

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

       Сердечно вітаю Вас з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва – всіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби українського народу. Ваша праця завжди на виду: ви створюєте людям свято та даруєте радість спілкування, несете культуру до кожного серця та кожної душі, допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків української культури. Споконвіку пісня і танець, музика і слово були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті, вони вселяли і зміцнювали надію народу на краще майбутнє.

       Всеукраїнський день працівників культури було засновано з метою відзначити вагомий вклад творчих особистостей у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність. Культура робить людину особистістю; незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших.

       Дякуючи щоденній праці клубних працівників, викладачів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, бібліотекарів, фахівців музейної справи, невтомно доглядаються джерела духовності, правди і краси.

Українська культура консолідує на розвиток держави, розкриває нашу сутність та учить нас бути українцями, де б ми не були. Без традиції — нема культури, а без культури — нема нації.

       Вірю, що професіоналізм та душевність працівників культури будуть успішно на це працювати. Бажаю Всім вам невичерпного оптимізму та натхнення, потужної творчої енергії, з ентузіазмом шукати і втілювати в життя свої приголомшливі ідеї, перетворювати задумане в шедеври! Зичу Вам, дорогі друзі, міцного здоров’я, щасливої долі та нових творчих успіхів.

 

З повагою, 

міський голова                             Роман Круховський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь