A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Привітання міського голови з Міжнародним днем студента

Дата: 17.11.2020 08:12
Кількість переглядів: 878

Фото без опису

 

Шановні студенти!

       Безмежна віра у свої сили, справжнє братерство, невичерпна енергія – ось що об’єднує сьогодні студентську молодь. 17 листопада студенти всього світу відзначають своє свято. Саме студентство – одне із найпрогресивніших верств суспільства в усі часи завжди було рушійною силою перетворень. Бути студентом – престижно та відповідально. У цей час закладаються основи майбутнього, збуваються мрії й надії, а попереду ще ціле життя, повне великих задумів та високих досягнень.

       Сучасному молодому поколінню випало жити в непростий період, коли наша держава пробуджується та міцніє. Саме Ви довели це під час Революції Гідності, повставши на захист демократичних цінностей, гідності і свободи людини й громадянина, національних інтересів своєї держави та її європейського вибору. І саме Вам належить стати опорою на шляху розвитку й процвітання України. Від вашої небайдужої життєвої позиції, активної участі в суспільних перетвореннях великою мірою залежить, яким буде наше майбутнє.

           Шановні студенти територіальної громади! Завжди та повсякчас пам’ятайте: і ваші батьки, і викладачі покладають на Вас великі сподівання. Переконаний, що Ви й надалі будете успішно реалізовувати свої таланти та вміння, оберігати та примножувати  культурні і духовні надбання багатьох поколінь нашого краю. Творчо мислити, прагнути пізнавати незвідане і добиватися свого – таким має бути кредо сучасного студента. Будьте впевнені в своїх силах, ефективно використовуйте кожну можливість, яку дарує Вам доля, і не втрачайте дух свободи! Миру Вам, здоров’я, натхнення, віри в краще майбутнє і хай здобуті Вами знання та вміння стануть запорукою ycпiшного майбутнього нашого рідного міста, громади та всієї України!

 

 

З повагою,

 

міський голова                          Роман Круховський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь