A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

У Гринівцях відбулося урочисте відкриття дитячого садочка

Дата: 17.11.2020 10:19
Кількість переглядів: 617

Фото без опису

 

       Учора, 16 листопада, у с. Гринівці відбулася подія, на яку місцеві мешканці чекали з великим нетерпінням, – урочисте відкриття реконструйованого дитячого садочка. Розділити радість свята і привітати місцевих малюків, їх батьків та педагогічний колектив завітали голови Тлумацьких міської ради та райдержадміністрації Роман Круховський та Сергій Гаєвський, заступник голови Івано-Франківської ОДА Євгеній Фербей, а також народний депутат від нашого округу Ігор Фріс, який і посприяв виділенню коштів з державного бюджету на завершення втілення проекту.

       Зазначимо, що реконструкція незавершеного будівництва універсального двоповерхового блоку школи під дитячий садок у с.Гринівці є одним із 15 цьогорічних об’єктів програми Президента «Велике будівництво» на Прикарпатті і вважався довгобудом, адже його будівництво розпочалося ще у 1995 році.

       Як розповів міський голова Роман Круховський, дошкільний навчальний заклад, площа якого складає 500 м2, перебудовано у відповідності до сучасних вимог. Приміщення облаштували так, аби воно було максимально комфортним як для діток, так і для персоналу. Тут встановлено енергозберігаючі вікна, змонтовано внутрішні системи електро-, водо-, теплопостачання, утеплено фасад. Також на подвірї навчального закладу облаштували два дитячі майданчики.

       «Ми подбали, - продовжив Роман Петрович, - аби ігрові кімнати, в яких займатимуться малюки, були просторими і яскравими, обладнані сучасними меблями та іграшками. А спальні зробили зручними та комфортними».

       Сьогодні заяви для зарахування діток у дошкільний навчальний заклад c.Гринівці, відвідувати який можна буде вже з 1 грудня, подали батьки 21 малюка. Загалом він зможе прийняти близько 50 дітей.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь