A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відбулось друге пленарне засідання першої сесії Тлумацької міської ради VIII скликання

Дата: 01.12.2020 15:03
Кількість переглядів: 907

Фото без опису

 

       01 грудня 2020 року у приміщенні великої зали засідань адміністративного будинку районної ради відбулося ІІ пленарне засідання 1 сесії Тлумацької міської ради під головуванням міського голови Ігора Петрука. На сесію окрім депутатів міської ради були запрошені начальники відділів міської ради, керівники підприємств, установ та організацій. Дотримуючись правил та режиму карантину депутати міської ради працювали у захисних масках сидячи на відповідній відстані.

       Згідно затвердженого порядку денного розглянуто питання про  затвердження структури та чисельності апарату виконавчого комітету Тлумацької міської ради в новій редакції, про затвердження першого заступника міського голови, про затвердження керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету міської ради, про утворення старостинських округів Тлумацької міської ради, про затвердження Положення про старосту Тлумацької міської ради. про затвердження старост сіл, про покладання обов’язків із вчинення нотаріальних дій та проведення державної реєстрації актів цивільного стану на старост сіл, про виконавчий комітет Тлумацької міської ради, про внесення змін до рішення міської ради від 24.01.2020р. №1429-39/2020 «Про початок реорганізації Гостівської сільської ради шляхом приєднання до Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади», про перейменування КНП «Тлумацька центральна міська лікарня» та затвердження його статуту у новій редакції. про перейменування КНП «Тлумацький центр первинної медичної допомоги» та затвердження його статуту у новій редакції, про прийняття до комунальної власності Тлумацької ради майна спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста Тлумацького району, земельні питання та про дострокове припинення повноважень депутата міської ради.

Фото без опису

 

Фото без опису

       Сесія міської ради пройшла конструктивно та плідно,  депутатами розглянуто та поіменно проголосовано більше вісімдесяти питань з яких прийнято відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь