A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Дорогі захисники Української держави!

Дата: 04.12.2020 13:34
Кількість переглядів: 437

 

       Від щирого серця вітаю Вас з Днем Збройних Сил України! Армія - це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави, а тому й рівень забезпечення військових має бути відповідним до покладених на них завдань. Сьогодні солдати та офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції наших предків, які обороняли і обороняють нашу землю. Бойові традиції Українського війська сформувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до Другої світової війни. В цей день ми пам’ятаємо тисячі відважних воїнів, які віддали свої життя за суверенність та неподільність нашої держави, її незалежність та волю. Пам’ятаємо їх щиру любов до рідної землі та безмежну відданість своїй Батьківщині.

       Хочу звернутися до солдатів, офіцерів і добровольців, які щодня щиро, вірою й правдою служать Українському народові. Сьогодні Ваше свято, бо українське військо сильне Вами. Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов'язком справжніх чоловіків. Завдяки хоробрості наших воїнів, їх незламному духу, патріотизму наша країна досі залишається суверенною незалежною державою. Я вірю в те, що українська армія стане національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України, адже Ваша мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди.

       Щиро вітаю всіх військовослужбовців з Днем Збройних Сил України та бажаю незламної волі в подоланні труднощів військового буття, подальших успіхів у вдосконаленні бойової майстерності, надійного родинного тилу, добра й достатку Вашим оселям, богатирського здоров’я та звершення всіх ваших мрій і побажань. Нехай на українській землі панують мир та спокій.

 

Зі святом Вас, дорогі захисники України!

 

З повагою,

 

міський голова                            Ігор Петрук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь