A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відбулася чергова 2 сесія Тлумацької міської ради

Дата: 10.12.2020 15:35
Кількість переглядів: 591

Фото без опису

Сьогодні, 10 грудня 2020 року у приміщенні Тлумацького народного дому відбулася чергова 2 сесія Тлумацької міської ради під головуванням міського голови Ігора Петрука. На сесію, окрім депутатів міської ради були запрошені начальники відділів міської ради, керівники підприємств, установ та організацій, жителі громади.Дотримуючись правил та режиму карантину депутати міської ради працювали у захисних масках сидячи на відповідній відстані.

Згідно затвердженого порядку денного розглянуто питання: про визнання повноважень депутатів Тлумацької міської ради восьмого скликання; про внесення змін до складу лічильної комісії; про внесення змін до складу постійних комісій Тлумацької міської ради; про повторний розгляд рішення Тлумацької міської ради від 01.12.2020р. № 15-1-2/2020 «Про затвердження старости Тлумацької міської ради», із обґрунтованими зауваженнями; про затвердження старости Тлумацької міської ради; про внесення змін до рішення міської ради від 01.12.2020р. №33-1-2/2020; про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Тлумацької міської ради; про затвердження Регламенту Тлумацької міської ради; про початок реорганізації Грушківської, Кутищенської, Нижнівської, Олешівської, Палагицької, Петрилівської, сільських рад шляхом приєднання до Тлумацької міської ради; про перейменування КУ«Центр надання соціальних послуг» та затвердження його Положення у новій редакції; земельні питання; різне.

Особливу увагу депутати приділили розглядові питання про повторний розгляд рішення Тлумацької міської ради від 01.12.2020р. № 15-1-2/2020 «Про затвердження старости Тлумацької міської ради», із обґрунтованими зауваженнями та про затвердження старости Тлумацької міської ради.

Із усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь