A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Бібліосюрпризи до Дня Святого Валентина

Дата: 17.02.2021 10:30
Кількість переглядів: 1841

Фото без описуКнига – один із найцінніших винаходів людства, вона сіє правду, добро, любов, вона дає нам відповіді на всі запитання і гарну пораду, навчає жити, любити і працювати заради щастя народу, заради самих себе і своїх рідних. 

14 лютого –День святого Валентина, а з 2012 року – це також Міжнародний день дарування книг. Міжнародний день дарування книг (International Book Giving Day) – це добровільна ініціатива, започаткована у 2012 році американкою Еммі Бродмур. Вона спрямована на підвищення інтересу та доступу до книг і бібліотек. Мета Міжнародного дня дарування книг – надихнути людей по всьому світу подарувати 14 лютого книгу: бібліотеці, другу, членам родини.

В бібліотеці – філії села Бортники діяла акція «Подаруй бібліотеці книгу».   На протязі року фонд бібліотеки поповнився книгами які подарували в. о. старости села Галина Миколаївна Слободян – це трьохтомне видання Павла Мовчана, книги шкільної програми, Наталія Опар-доцент кафедри документознавства та інформаційної діяльності ІФНТУНГ- книги Ганни Медвідь, користувачі бібліотеки Софія Жирун - учениця 10-го класу та Мар’яна Ткачук-учениця 7-го класу - цікаві книги для дітей, а також Лобов Стасюк-Соловей (виходець із села), вчитель іноземної мови с.Отинія подарувала свою власну книгу з віршами.

Дякую усім за подаровані книги – вони обов’язково знайдуть свого читача і стануть важливою частинкою фонду.

Бібліотека-філія  с.Пужники  запросила своїх читачів на рандеву з книгою «Чарівні сторінки кохання». Юнаки та дівчата ознайомилися з історичними фактами виникнення свята та «валентинок», завдяки огляду літератури на тему любові поринули в світ кохання видатних поетів та письменників різних епох та сучасності. Провели майстер-клас «Подаруй тепло душі своєї» з  виготовлення валентинок, ділилися  своїми  секретами у створенні яскравих валентинок, читали вірші про кохання.  

Бібліотекар Крук Н. в бібліотеці-філії с.Прибилів провела акцію «Отримай    валентинку – подаруй посмішку». Разом з сувенірами-валентинками молодь та діти отримували бібліотечні листівки-запрошення, дарували власноруч виготовлені листівки-валентинки, вітали усіх з найромантичнішим святом.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь