A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Ситуація щодо поширення гострої респіраторної хвороби спричиненої коронавірусом COVID-19 на контролі міської ради

Дата: 09.03.2021 14:09
Кількість переглядів: 999

Фото без описуУ вівторок, 9 березня, у Великому залі адмінбудинку міської ради відбулася нарада з керівниками окремих структурних підрозділів Тлумацької міської ради та комунальних установ під головуванням міського голови Ігоря Петрука, секретаря міської ради Михайла Кудерського та першого заступника міського голови Василя Гнатюка.

Під час наради основну увагу було зосереджено на обговоренні ситуації щодо поширення гострої респіраторної хвороби спричиненої коронавірусом COVID-19 та роботі медичних установ в умовах епідемії. Ситуація в межах громади залишається вкрай складною. Тільки впродовж останнього тижня до медичних закладів звернулося із підозрою на ГРВІ понад 250 осіб, з них з підозрою на COVID-19 понад 160. Стаціонар КНП «Тлумацька ЦМЛ» наразі переповнений хворими на коронавірус. Медичною установою укладено договір з НСЗУ на лікування 120 хворих, але зараз на стаціонарі перебуває від 127 до 137 пацієнтів, з яких від 46 до 52 перебувають на кисні. На жаль, практично кожного дня від COVID-19 помирають хворі. Керівники медичних установ вкотре звернулися до присутніх та до жителів громади з проханням неухильно дотримуватися карантинних обмежень, своєчасно звертатися до сімейних лікарів та не займатися самолікуванням. Саме невчасне звертання до медиків найчастіше призводить до важкого перебігу хвороби.  

Також під час наради обговорювалися питання: про роботу освітніх закладів в умовах карантину, про дотримання карантинних вимог населенням та суб’єктами господарювання тощо.

За результатами наради керівниками окремих структурних підрозділів Тлумацької міської ради та комунальних установ були дані відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь