A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Михайлу Буджаку – 60 років!

Дата: 29.03.2021 13:23
Кількість переглядів: 548

Наш  славний  і  прекрасний  Тлумач, як птах зібрав під свої могутні крила творчих, відомих і маловідомих митців своєї справи, які заслуговують на визнання і шану за творчу працю. До таких людей і належить фольклорист нашого краю, невтомний збирач народної творчості, активний користувач та добрий друг Тлумацької Публічної бібліотеки - Михайло Васильович Буджак.  У доробку пана Михайла десятки укладених і виданих книг, окремі з яких поповнили книжкові скарбниці бібліотек Тлумаччини, і з якими неодноразово проводились літературно-музичні презентації.

29 березня  Михайло Васильович Буджак святкує свій 60-ий ювілей. Народився Михайло Васильович у селі  Кулачківці,  що  на Снятинщині. Та  доля  завела  його в наше покутське містечко Тлумач. Автор більше тисячі статей, репортажів, кореспонденцій,  які друкувалися в періодичних виданнях. Пан Михайло є одним із дослідників історичної правди про Тлумаччину. З під його пера вийшли книги з історії нашого краю, а  також ряд книг краєзнавчо-фольклорного характеру, казки та притчі.  Михайло Буджак – автор більше тисячі статей, репортажів, кореспонденцій, які друкувалися в періодичних виданнях та альманахах. Переможець всеукраїнського конкурсу молодих журналістів «Дебют».  Ряд його збірок рекомендовано для позакласного читання по програмі література рідного краю. За вагомі творчі здобутки Михайлу Буджаку присвоєно премію імені Івана Макуха з врученням диплома та нагрудного знака почесному тлумачанину  Михайлові  Буджаку.

Інтелігенція м.Тлумач, бібліотекарі, користувачі бібліотеки та громадськість міста  щиро вдячні  за добірне  зерно, яке  Михайло Буджак  зібрав  для  майбутніх  поколінь, за    чарівні  горішки  запальної,  стражденної,  але  таки  неповторної  покутської   душі.

Шановний Михайле Васильовичу! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, радості від життя, творчих успіхів та нових літературних шедеврів!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь