A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Всесвітній день Здоров’я

Дата: 07.04.2021 11:41
Кількість переглядів: 502

Фото без опису«Здоров'я, як і життя – особистий скарб.

Як скористається ним людина залежить

від його знань, вмінь, навичок і волі».

Сучасний  світ відкриває перед  нами  великі  можливості,  ми поспішаємо жити, не замислюючись над тим, що іноді потрібно зупинитися, потурбуватися про себе, про своє життя, лише здорова людина відчуває себе повноцінною особистістю, і лише здорова людина приносить користь суспільству.  Здоров'я - одна з основних умов щастя людини.

У рамках відзначення Всесвітнього Дня здоров’я у Тлумацькій Публічній бібліотеці організована книжкова виставка-порада «Найбільше щастя у житті – здоров’я», на якій представлені книги, що пропагують здоровий та активний спосіб життя, заняття фізичною культурою та спортом, профілактику власного здоров’я, про все, що сприяє досягненню внутрішньої гармонії здоров’я і життя без ліків, гігієні, здоровому харчуванню, поради що до життя без стресу, як бути красивою кожен день.

Особливу увагу хочу звернути на книгу, яку одержала бібліотека  завдяки Українському інституту  книги  «Імунітет. Правда і міфи про щеплення» американської письменниці Еули Бісс. Скільки разів за час карантину ви чули «колективний імунітет» чи слова «пандемія», «вакцинація»? Поки людство сподівається, що щеплення від COVID-19 допоможе повернути життя у звичний ритм, час з’ясувати для себе «за» вакцинацію чи «проти»? Щоб розібратися з питанням вакцинації і особливостями формування  імунітету, пропонуємо прочитати книгу американської дослідниці.    

 В бібліотеці-філії села Бортники для користувачів організовано цикл виставок-порад  «Ми за здоровий спосіб життя»,  «Природа лікує», «А чи знаєте Ви»,  на яких представлені книги та періодичні видання про безпеку життєдіяльності людини, фізичної культури, гігієни, а також згубного впливу шкідливих звичок на становлення особистості.            

Після карантинних обмежень запрошуємо до бібліотек для ширшого ознайомлення з книгами про здоровий спосіб  життя.   

Бережіть себе і свій організм, радійте життю, набувайте хороших звичок, привчайте себе до активного і здорового способу життя, будьте розумними і мудрими,  пам'ятайте, що Ваше здоров'я - у Ваших руках.

Пропонуємо вашій увазі відео-презентацію книжкової виставки «Найбільше щастя у житті – здоров’я».  https://fb.watch/4J7CnSv1ld/

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь