A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

«Освітній» вівторок продовжується

Дата: 14.04.2021 09:14
Кількість переглядів: 592

Фото без описуЦього разу керівництво громади відвідало Гостівський та Прибилівський старостинські округи. Спільно із місцевими старостами Ганною Нащук та Ярославом Когутяком міський голова Ігор Петрук, його перший заступник Василь Гнатюк та начальник відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Володимир Пеник побували у трьох закладах освіти згаданих сіл – садочку «Дзвіночок» та ліцеї с.Гостів, а також у Прибилівській гімназії.

За результатами огляду установ освіти були окреслені найактуальніші проблеми їх функціонування: водозабезпечення ДНЗ та ліцею с.Гостів, нагальну потребу заміни застарілого обладнання комп’ютерного класу у цьому ж навчальному закладі, а також облаштування внутрішніх санвузлів, проведення поточних ремонтів та ремонтів систем опалення до наступного опалювального сезону в згаданих освітніх закладах. Також було обговорено можливість розміщення адміністрації Прибилівського старостинського округу та фельдшерсько-акушерського пункту на території сільської гімназії.

Однак, за словами І.Петрука, особливе занепокоєння викликав стан дорожнього покриття напрямку Гостів-Тлумач. Та відрадно, що дані населені пункти на чолі із старостами проводять активну роботу із благоустрою як біля власних обійсть, так і на території освітніх та адміністративних установ: здійснюють обрізку дерев, кущових насаджень на узбіччях доріг, збір та вивіз сміття тощо.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь