A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Освітній вівторок продовжується

Дата: 20.04.2021 18:36
Кількість переглядів: 824

Фото без описуЦього тижня міський голова Ігор Петрук, його перший заступник Василь Гнатюк та начальник відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Володимир Пеник ознайомилися зі станом організації освітнього процесу, дотримання та надання умов навчання вихованцям таких закладів, як Бортниківський та Королівський ліцеї.

Слід зазначити, що у Королівській навчальній установі уже кілька місяців відсутній керівник. Тож новопризначеному директору доведеться  вирішувати чимало проблемних питань щодо її санітарного стану та благоустрою території. Однак чи не найважливішою виступає проблема оновлення матеріально-технічної бази ліцею, яка на сьогодні не відповідає ані санітарним, ані іншим вимогам щодо організації освітнього процесу. У результаті низку доручень отримали господарські служби Королівського ліцею та комунальне підприємство  «Теплоцентр», яке займеться вивченням  питання налагодження водопостачання до освітньої установи.

Проблема нестачі води існує і в Бортниківському навчальному закладі. Через незавершені роботи при встановленні свердловини, яка сьогодні функціонує не на повну силу, тут також гостро стоїть питання  налагодження системи водопостачання для технічних та харчових потреб ліцею. Також існує низка проблем , пов’язаних із порушенням певних будівельних норм та зношеністю 70-річної будівлі, які призвели до неналежного стану навчальних приміщень.

Зазначимо, що У Бортниках керівництво міської ради ознайомилося із питанням організації освітнього процесу тренерів місцевої дитячої спортивної школи, відмітивши низку зауважень та давши відповідні доручення щодо приведення у належний стан приміщення, де займаються діти.

Окремо варто відзначити і згуртованість бортниківської громади, яка на чолі зі старостою Г.Слободян проводила чергову толоку із благоустрою села до Великодніх свят: здійснювала побілку електричних опор та дерев, надаючи їм належний санітарний вигляд. Також відмічено належний санітарно-гігієнічний стан та утриманням чималої території біля  Бортниківського будинку культури, який, за умови зняття карантинних обмежень,  готовий до прийому різноманітних фестивалів, виставок, творчих звітів колективів громади та області хоч сьогодні.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь