A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Великдень іде до воїнів ООС

Дата: 23.04.2021 17:06
Кількість переглядів: 1287

 

Фото без описуТлумацька міська рада спільно із освітянською спільнотою (педагогічними колективами і батьківською громадськістю), а також місцевими підприємцями  та ГО «Тлумацьке районне об’єднання воїнів АТО» долучилася до акції «Великдень іде до воїнів ООС» зі збору великодніх гостинців для захисників України. Вагому лепту у її реалізацію вклав керівник агрофірми ТзОВ «Штерн Агро» Ігор Гордійчук.  У результаті було зібрано близько 2000 кг як продуктів харчування (закруток, сипучих продуктів, чаю, кави, печива тощо), так і засобів гігієни та коштів.

Взяли участь в  акції  і дошкільнята, вихованці гуртків та школярі усіх населених пунктів громади: підготували для воїнів вітальні листівки та писанки, які виготовили власноруч. Працівники міської ради, а також побратими, дружини та матері наших захисників  спільно із відділом освіти, культури, молодіжної політики  та спорту організували збір  та пакування благодійної допомоги із установ дошкільної, загальної, середньої та позашкільної освіти.

Міський голова Ігор Петрук від імені Тлумацької міської ради подякував усім,хто долучився до даної акції та посильною допомогою підтримав наших воїнів. «Більшість із нас світлий празник Христового воскресіння святкуватимуть удома в теплому сімейному колі, - зазначив Ігор Андрійович. - То хоча б таким знаком уваги підтримаймо та подякуймо за мужність та мирне небо над головою нашим захисникам, які Великдень стрічатимуть в окопах, захищаючи терени держави від ворожих загарбників».

Зазначимо, що зібрані гостинці будуть відправлені на Схід бійцям 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади, перевезення яких здійснить голова ГО «Тлумацьке  районне об’єднання воїнів АТО» Василь Гриньків.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь