A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Літературна зустріч «Сходинки людської душі»

Дата: 27.04.2021 16:07
Кількість переглядів: 991

Фото без описуНа літературну зустріч у бібліотеку-філію с.Пужники зібралися шанувальники творчості, щоб послухати вірші, поезію, поспілкуватись. На захід було запрошено молоду поетесу, начальника відділу дозвілля КП «Центр розвитку міста та рекреації», викладачку Університету Короля Данила Юлію Данилюк, а також поетесу-початківця Наталію Велигорську – ученицю 11 класу Бортниківського ліцею, яка брала участь у конкурсі Київського Національного Університету «Білий голуб», Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості «Об’єднаймось, брати мої».

На заході вірші поета-земляка  П. Шкраб’юка читала  В. Самборська «Пора поезії», «Причетність»,  вірш Л. Костенко  «Крила» та  Ю. Данилюк  «Наодинці з осінню я сумувала», «І вище неба я злітатиму», «Люби мої зелені очі»  декламували А. Трак,  С. Литвинюк,  А. Данилюк.

Наталія Велигорська  читала власні вірші «Сни», «Ти знов прийшов…», «Ми кружляли ніжно в поцілунку», «Люби її коли вона ще поруч», «Поки живі, ми ладні все змінити». Юлія Данинюк  читала свою поезію «З лівого боку старого крильця», «Лавандовий стан душі», та вірші В. Власенко «Думаєш про втрачене й невчасні», «Така гризота між людьми». Бібліотекар продекламувала вірш Л. Костенко «Страшні слова, коли вони мовчать».

На завершення М. Гнатюк подякувала усім за таку теплу, дружню зустріч і наголосили, що подібні заходи дуже корисні, як для юних користувачів, так і для талановитих творців слова. Побажала успіхів на літературній ниві, щасливої творчої долі і нових поезій.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь