Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Обсяг реалізованої промислової продукції підприємствами області у січні–березні 2021 року

Дата: 12.05.2021 14:14
Кількість переглядів: 354

Головне управління статистики інформує. Підприємствами області у січні–березні 2021р. реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на 19,5 млрд.грн (у січні–березні 2020р. – на 13,3 млрд.грн).

У загальному обсязі реалізації 57,7% становила продукція підприємств переробної промисловості, 33,6% – з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря, 8% – добувної промисловості і розроблення кар’єрів, 0,7% – з водопостачання, каналізації, поводження з відходами.

В обсязі реалізації продукції переробної галузі 67,5% забезпечили підприємства з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції, гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції, з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності, машинобудування.

Частка області у загальнодержавному обсязі реалізованої промислової продукції склала 2,5%, що відповідає 12 місцю серед регіонів України. Питома вага реалізованої промислової продукції підприємств з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції у загальнодержавних обсягах склала 25,4%, з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності – 6,4%, гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – 5,2%, з добування сирої нафти та природного газу – 4,5%, постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – 3,2%.

 

 

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2021

При використанні інформації посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь