A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

У Тлумацькій територіальній громаді от-от відкриє свої двері новозбудована амбулаторія

Дата: 14.05.2021 15:23
Кількість переглядів: 1071

Фото без описуСьогодні, 14 травня, міський голова Ігор Петрук разом із першим заступником Василем Гнатюком та керівником КНП «Тлумацький Центр первинної медичної допомоги» Оксаною Мельник побували у с.Нижнів, де ознайомилися із станом будівельних робіт амбулаторії монопрактики сімейної медицини, яка от-от відкриє свої двері для пацієнтів так званої Нижнівської зони. Проінспектувати хід виконання робіт, які зараз знаходяться на завершальній стадії і які виконувало ПП «Ера-Захід» (директор Л.Шкунда), приїхали і чиновники з області – радник голови Івано-Франківської ОДА Інна Бас та директор Управління капітального будівництва в Івано-франківській області Володимир Нижник.

Як зазначили гості з області, роботи із будівництва «з нуля» приміщення амбулаторії виконані на високому рівні із дотриманням усіх санітарних норм, приміщення просторі і світлі, призначені для обслуговування великої кількості людей. «Тут є кабінети сімейних лікарів, профщеплень, процедурні, кімнати для персоналу, а також просторе фойє. До будівлі підведені усі комунікації, на просторому  подвір’ї вимощена бруківка. Новозбудована амбулаторія обслуговуватиме як місцевих жителів, так і прилеглих сіл, а це понад 3000 чоловік, - розповіла Оксана Мельник .  – Також Нижнівська амбулаторія може похвалитися і сучасним медичним обладнанням – кольпоскопом, дерматоскопом, телемедичним комплексом, що дозволяє  швидко та якісно здійснювати діагностичну роботу. Незабаром сільська амбулаторія отримає і кардіограф. Штатна ж чисельність персоналу налічує близько 10 чоловік. Має Нижнівська амбулаторія  і автомобіль, закуплений за програмою «Доступна медицина» задля підвищення якості та доступності медичного обслуговування у сільській місцевості.

До слова, як зазначив Ігор Петрук, у найближчий час на території Нижнівської амбулаторії монопрактики сімейної медицини будуть здійснені роботи із встановлення огорожі та облагородження квіткових клумб, які фінансуватиме Тлумацька міська рада. 

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь