A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відділ з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та мобілізаційної роботи Тлумацької міської ради застерігає

Дата: 21.05.2021 15:04
Кількість переглядів: 341

Фото без описуВідділ з питань надзвичайних ситуацій,  цивільного захисту населення та мобілізаційної роботи  Тлумацької міської ради застерігає від порушення правил безпеки під час відпочинку в екосистемах.

Коли панує спекотна погода, небезпека виникнення пожеж на відкритих територіях зростає, адже найменша жарина з вихлопної труби автомобіля або кинутий не потушений недопалок можуть призвести до займання. А коли в повітрі висока температура – вогонь швидко розповсюджується по сухій траві та перекидається на дерева, що становить загрозу масштабної пожежі, яка охоплює великі площі екосистем. Кожної години вогнеборці області виїжджають на ліквідацію пожеж на відкритих територіях.

З метою запобігання виникнення надзвичайних подій, травмуванню та загибелі людей звертаємось до громадян з проханням дотримуватись правил безпечної поведінки в екосистемах. Будьте обачними під час відпочинку на відкритій території, не залишайте після себе недопалки, сміття та легкозаймисті речовини. Пам'ятайте, що секунда недбалості може нанести непоправної шкоди навколишньому середовищу та коштувати життя людям.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь