A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Інвестиційне забезпечення економіки міст та районів області у 2020 році

Дата: 21.05.2021 15:51
Кількість переглядів: 273

Головне управління статистики інформує. За 2020р.  у розвиток економіки  області вкладено 6338 млн.грн капітальних інвестицій,  з них найбільш  суттєві обсяги коштів освоєно підприємствами обласного центру (41,5% загальнообласного обсягу), Тисменицького району (15%),  міст  Калуша (6,9%)   і Яремче (5%), Калуського району (4,7%). Частка Рожнятівського, Долинського, Городенківського, Снятинського, Богородчанського, Надвірнянського районів, міста Коломиї становить 2,1–3,2%, Галицького, Коломийського, Косівського, Рогатинського районів – 1,4–1,8%, міст Бурштина і Болехова, Тлумацького  та  Верховинського  районів  –  0,3–0,9%.

У розрахунку на одну особу населення обсяг капітальних інвестицій   по області склав 4653,9 грн.  У територіальному розрізі співвідношення між максимальним та мінімальним обсягом інвестицій у розрахунку на одну особу становило 15,1 раза. Найбільше коштів на одного мешканця освоєно у місті Яремче (14 тис.грн), Тисменицькому районі (11,7 тис.грн) та місті Івано-Франківську   (10,1 тис.грн), найменше – у Тлумацькому (0,9 тис.грн) і Коломийському (1,1 тис. грн) районах, містах Болехові  і  Бурштині (по 1,3 тис.грн).

У житлове будівництво в області вкладено 1023,1 млн.грн капітальних інвестицій, що становить 16,1% загальнообласного обсягу капітальних інвестицій. За обсягом інвестицій у житлові будівлі переважають місто  Івано-Франківськ (41,7% загальнообласного обсягу інвестицій у житлове будівництво),  Тисменицький район (9,6%), міста Яремче (7,8%)  та  Коломия  (6,4%).

 

 

Примітка. Інформація по містах обласного значення та районах наведена відповідно до адміністративно-територіального устрою, який діяв до набрання чинності постановою Верховної Ради України від 17 липня 2020 року №807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів».

 

    

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2021

При використанні інформації, посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь