A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

23 травня в Україні відзначили День Героїв

Дата: 24.05.2021 11:11
Кількість переглядів: 402

Фото без описуДень Героїв – це день пам'яті борців за волю України, передусім лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, гайдамаків, опришків, українських січових стрільців та вояків армії УНР, ОУН-УПА, а тепер Героїв Небесної Сотні та сучасної російсько-української війни.

День Героїв – це нагода висловити свою щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє щире синівське серце до ніг Матері-України, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь. Пам’яті українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та територіальну цілісність України у Публічній бібліотеці Тлумацької міської ради присвячено історичну книжкову виставку «Вшануймо своїх героїв».

У бібліотеці-філії с.Гринівці проведено інформаційну годину «Вічна їм пам’ять і слава». Наталія Цікайло розповіла про мужність борців за волю України, які стали прикладом нескореності у відстоюванні інтересів рідного народу і держави.  Діти ознайомились з виставкою  «Пам’ять Героїв священна».

Своїх користувачів з виставкою-інсталяцією «Вшануймо загиблих України героїв», ознайомила бібліотекар бібліотеки-філії с.Бортники Наталія Купчак, та виставкою пам’ять «Українці – нація Героїв» бібліотекар бібліотеки-філії с.Пужники Марія Гнатюк. Виставки містять книги та матеріали про героїв новітніх, тих, які сьогодні віддають свої життя за соборність та незалежність нашої Батьківщини. Цей день є символом незборимості української нації.

Шануймо Героїв! І пам’ятаймо, що наш обов’язок – гідно берегти цю пам’ять і передати її наступним поколінням! Слава Героям! Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь