A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Конкурс "Вікі любить Землю" в Україні у 2021 році

Дата: 28.05.2021 09:14
Кількість переглядів: 314

Раді оголосити дати проведення «Вікі любить Землю» в Україні у 2021 році. Прийом робіт на конкурс триватиме з 1 по 30 червня.

Протягом червня всі охочі можуть завантажувати архівні й новостворені світлини пам’яток природи України. Дізнатися детальніше, як взяти участь у змаганні 2021 року, можна тут.

Перелік пам’яток, які можна фотографувати для конкурсу, нараховує понад 8 тисяч 600 об’єктів. Цей перелік постійно оновлюється, і ми будемо раді допомозі з його доповненням.

Якщо ви плануєте робити знімки спеціально для конкурсу, то просимо дотримуватися правил відвідування заповідних територій і встановлених карантинних обмежень. Основні правила можна переглянути тут.

«Вікі любить Землю» — це фотоконкурс, присвячений пам’яткам природи України. Головна мета конкурсу полягає у тому, щоб створити під вільною ліцензією якомога повнішу базу фотографій пам’яток природи і об’єктів природно-заповідного фонду на території України для ілюстрування Вікіпедії та інших проектів.

«Вікі любить Землю» — це частина міжнародного конкурсу Wiki Loves Earth, який був започаткований в Україні 2013 року; у 2020 році в ньому взяли участь 34 країни. Усього за всю історію конкурсу учасники української частини конкурсу сфотографували понад чотири тисячі об’єктів та територій природно-заповідного фонду України, загалом зібрано понад 110 тисяч фотографійВ Україні конкурс проводить громадська організація «Вікімедіа Україна».

Щороку журі конкурсу визначають найбільш якісні фотографії у кожній області та по всій Україні; їхні автори стають призерами конкурсу. Призи отримують також учасники, які сфотографують найбільшу кількість пам’яток природи (як у кожній області, так і по Україні загалом) — і переможці спецномінацій.

Щоб взяти участь, учасники мають завантажити фотографію на Вікісховище протягом конкурсного періоду. Читайте повний регламент конкурсу та відповіді на часті питання

Читайте новини та історії про конкурс у нашому блозі. Якщо виникнуть питання, звертайтеся на електронну пошту wle@wikimedia.org.ua або за іншими контактами, вказаними на сайті.

Щоб оперативно стежити за новинами, підписуйтеся на нас у соцмережах:

Дивіться також:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь