Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

«Дитинство моє веселкове»

Дата: 02.06.2021 10:42
Кількість переглядів: 356

Фото без описуДитинство – найкращий безтурботний час в житті людини. Хоча, це ми розуміємо тоді, коли вже самі стаємо дорослими. Перший день літніх канікул розпочинається радісним святом – Днем захисту дітей, який традиційно відзначають 1 червня. Але не лише розважальний підтекст несе за собою це свято. Воно покликане привернути увагу суспільства до проблем дітей. Щоб кожна дитина завжди, не лише у цей день, відчувала батьківську любов, тепло і підтримку суспільства та захист від всіх негараздів. А ми, дорослі, маємо робити все можливе, аби їхнє дитинство було щасливим.

Святкова атмосфера панує і в комунальній установі «Інклюзивно-ресурсний центр» Тлумацької міської ради. У вівторок, 1 червня, фахівцями ІРЦ був проведений захід «Дитинство моє веселкове» для діток з особливими освітніми потребами інклюзивного навчання закладів освіти Тлумацької, Олешанської та Обертинської громад, більшість з яких виховуються у неповних сім'ях або в таких, що проживають у складних життєвих обставинах.

З вітальним словом до діток та їхніх батьків звернувся перший заступник голови Тлумацької міської ради Василь Гнатюк.

Свято розпочалось із знайомства «Квітка дружби» та фотосесії дітей. На мультимедійному екрані прокручувались світлини із всіх попередніх заходів, які проводились Тлумацьким ІРЦ. Цікавим був майстер-клас, на якому дітки прикрашали фоторамки із фанери фоамірановими виробами. Для хлопчиків це була тематика космосу, а для дівчаток – літні квіти. Несподіваним доповненням до виготовлених фоторамок для дітей були фотографії із ранкової фотосесії в ІРЦ. Після тематичної руханки розігрувалась лотерея із подарунками. А на завершення учасників заходу чекав солодкий стіл і розважальна програма із глітерним тату і аквагримом від організації дитячих свят HappyBaby м.Івано-Франківськ.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь