A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Інтерактивний захід “Пізнай свою професію”

Дата: 02.06.2021 14:22
Кількість переглядів: 538

Фото без описуЗ метою формування позитивного ставлення до різних професій, популяризації актуальних професій на ринку праці, представлення локацій для учнівської молоді та з нагоди Міжнародного дня захисту дітей 1 червня 2021    року  фахівець  з профорієнтації  Тлумацької районної філії Івано-Франківського  обласного  центру зайнятості Мар’яна Олійник провела  Інтерактивний захід “Пізнай свою професію”.

В даному заході взяли участь: директор Тлумацького будинку дитячої та юнацької творчості Тлумацької міської ради Серемчук М.Й., керівник клубу “Ерудит. Школа успіху” Тлумацького будинку дитячої та юнацької творчості Тлумацької міської ради Чаплінська О.П., президент Тлумацької асоціації клубів інтелектуальної творчості “ТАКІТ” Чаплінський Р.Б., заступник начальника відділу надання соціальних послух Тлумацької районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Слободян О.В..

Під час заходу школярам було представлено локації Пізнай свою професію та Калейдоскоп професій. М.Олійник продемонструвала презентацію Електронних сервісів державної служби зайнятості, а саме:  «Платформу з профорієнтації та розвитку кар’єри», «Освітній портал Державної служби зайнятості», платформу «Моя професія: консультаційна мережа». З учасниками проведено конкурси по  розгадуванні  професій у загадках, кросвордах, ребусах. Молодь із задоволенням скористалася можливістю визначити свої здібності і нахили за допомогою профдіагностичного тестування та ознайомилася з інформаційними папками з описами професій. Учні не лише отримали величезну кількість емоцій, а й в цікавій формі продемонстрували свої знання професій!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь