A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

До Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 02.06.2021 14:35
Кількість переглядів: 385

 «Найкращий спосіб зробити дитину хорошою –

це зробити її щасливою»

Оскар Уальд

З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей  бібліотеки підготували і провели цікаві та різноманітні заходи, щоб розширити знання дітей, сформувати патріотичні почуття, навчити усвідомлювати сенс життя, своєї долі та долі Батьківщини.

В бібліотеці-філії села Королівка бібліотекар Г. Павлюк провела інформаційно-правову  вікторину «Безпека понад усе» молодь відповідала на питання вікторини, читали вірші, ознайомилися з цікавою літературою на книжковій виставці «Книга запрошує», діти взяли участь в конкурсі малюнка на асфальті «Казкова країна дитинства». Учасники із захопленням втілювали свої дитячі мрії та фантазії у малюнках. Кольоровою крейдою вони малювали своє омріяне майбутнє - яскраве, насичене і головне добре, мирне. Майже з кожного малюнка світило сонце, розпускалися квіти. Були і герої казок, мультфільмів. Діти стали переможцями та отримали солодкі подарунки.

У Бортниківській бібліотеці-філії  оформлено викладку літератури «Нехай же щирий сміх дитини  над Україною луна!». Бібліотекар Наталія Купчак провела бесіду «Свято сподівань та надій». Привітала присутніх та розповіла про права,  обов’язки та наголосила, що діти – наше майбутнє, тому обов’язок дорослих давати дітям усе найкраще, захищати їх.

Бібліотека-філія села Братишів провела дитяче свято «Діти – це квіти життя». Бібліотекар Зоряна Ткачук організувала для дітей різні ігри, забави, ознайомила з літературою на тематичній виставці «Діти – майбутнє нашої країни».  Побажала всім щасливих днів, чистого неба, спокійного та мирного дитинства. На затишному подвір’ї було проведено конкурс малюнків на асфальті «Малюю світ своїми кольорами».

Для своїх користувачів бібліотекар Галина Мичкодан у бібліотеці-філії с.Вікняни провела інформаційно-правову вікторину «Закон захищає дитинство» з учнями 8 класу Вікнянського НВК. Школярі відповідали на питання вікторини, брали  участь у різних іграх та конкурсах, ознайомились з книжковою виставкою «Знай та поважай свої права». У бібліотеці для дітей молодшого шкільного віку діє «Ігровий куточок», де діти можуть відпочивати, читати цікаві книжки, збирати пазли,  гратися іграшками.  

Приємно, що діти отримали море задоволення і незабутнє враження. Протягом дня  панувала атмосфера гарного настрою, було багато радісних посмішок.

На час літніх канікул у книгозбірнях для юних читачів чекає багато цікавих та пізнавальних заходів, майстер-класи, цікаві та інтелектуальні ігри, різні конкурси, розваги та цікаві книги.

Тож, завітайте  до царства книги – новинки, цікавинки чекають на вас !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь