A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відбулася нарада Івано-Франківської обласної служби зайнятості

Дата: 14.06.2021 17:06
Кількість переглядів: 294

10-11 червня 2021 року проведено нараду з директорами філій Івано-Франківського обласного центру зайнятості, Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Початок наради відбувся з ознайомлення з роботою одного з найбільших підприємств Прикарпаття, на якому працює більше 4000 осіб - ДП "ВО "Карпати". Продовження наради – це підведення підсумків роботи за січень-травень 2021 року.

Директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк подякував за роботу кожному з керівників та кожному з фахівців та зазначив: «При добрій співпраці з роботодавцями ми можемо збільшити кількість працевлаштованих громадян з числа безробітних. Служба зайнятості не повинна забувати за співпрацю з територіальними громадами, в тому числі щодо організації громадських робіт».

Заступник директора-начальник відділу організації профорієнтації Івано-Франківського обласного центру зайнятості Людмила Сірко наголосила на дотриманні технологічних процедур, коректному внесенні даних в базу ЄІАС та доповіла про результати роботи та організацію якісного надання соціальних послуг з працевлаштування зареєстрованим безробітним. Вона повідомила про проведення службою зайнятості профорієнтаційної роботи, в тому числі реалізацію проєктів для молоді та осіб з інвалідністю «Повір у себе».

Також учасників поінформовано про подання нової форми звітності 4-ПН (масове вивільнення), про організацію роботи щодо подання роботодавцями вакансій та їх укомплектування, в тому числі на засадах рекрутингу.

Директором надано інформацію про організацію професійного навчання, в тому числі в ЦПТО ДСЗ, а також про організацію роботи зі ЗМІ та підвищення кваліфікації працівників.

Директори ділилися досвідом щодо роботи з людьми з інвалідність, в тому числі щодо працевлаштування, а директори Долинської районної, Коломийської міськрайонної філій та Івано-Франківського міського центру зайнятості - щодо надання соціальних послуг з працевлаштування, організації профорієнтаційної роботи та співпраці з роботодавцями.

Підводячи підсумки наради, В.Цимбалюк наголосив, що не зважаючи на карантинні обмеження, всі наші послуги як роботодавцям, так і шукачам роботи повинні надаватись в повному обсязі і бути якісними.

 

Відділ інформаційної роботи

Івано-Франківського обласного

 центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь