A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відбулися громадські слухання

Дата: 18.06.2021 11:33
Кількість переглядів: 391

Фото без описуУ четвер, 17 червня, в приміщенні Народного дому м. Тлумача за головуванням керуючого справами виконавчого комітету міської ради Володимира Салітри та в.о. головного архітектора Андрія Комановського відбулися громадські обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території (ДПТ) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд вул. Друга Церковна с. Надорожна, Тлумацької міської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області. Замовником даної містобудівної документації являється виконавчий комітет Тлумацької міської ради

При розгляді та обговоренні детального плану території були прийняті до відома всі зауваження та пропозиції громадян. Детальний план території буде винесено на розгляд засідання чергової постійної земельної комісії та сесії Тлумацької міської ради в червні ц.р..

Також було обговорено питання щодо визначення проектного місця розташування пам’ятника Матері Божої в Тлумацькому міському парку.

За підсумками обговорення жителі громади прийняли рішення - схвалити запропонований детальний план території та рекомендувати затвердити на сесії Тлумацької міської ради, а також визначили місце розміщення пам’ятника Матері Божої в Тлумацькому міському парку.

Після завершення громадських слухань громадяни мали змогу задати інші запитання керівництву та спеціалістам Тлумацької міської ради, на які отримали вичерпні відповіді.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь