На Коломийщині спеціалісти Держпродспоживслужби надали реалізаторам м’ясної продукції рекомендації щодо профілактики АЧС
06 липня 2021 року спеціалісти Коломийського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели зустріч з керівниками, працівниками КП «М’ясний павільйон» міста Коломия, приватними підприємцями, громадянами, що проводять реалізацію м’яса, з питань дотримання ветеринарно-санітарних вимог при транспортуванні, реалізації м’яса та м’ясоковбасних виробів в літній період.
Реалізаторам було наголошено на необхідності дотримання вимог при закупівлі свиней, особливо з інших областей, та їх забої. Крім того було надано рекомендації та роз’яснення щодо дотримання комплексу заходів, які дозволять уникнути виникнення і розповсюдження африканської чуми свиней.