A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відкриття сезону літніх бібліотечних акцій «Літо, книга, позитив»

Дата: 07.07.2021 13:41
Кількість переглядів: 470

Фото без описуЛіто – це гаряча пора для бібліотекарів, і саме цієї пори Публічна бібліотека Тлумацької міської ради відкрила сезон  літніх бібліотечних акцій «Літо, книга, позитив».

Протягом літа бібліотекарі планують провести як літературні, так і тематичні акції, під час яких, будуть діяти виставки, бібліогалявини, пізнавальні екскурсії, ігровий портал, майстер-класи, зустрічі із творчими особистостями  краю, читання поетичних творів, прем’єри книг та ще дуже багато чого цікавого!

Працівники бібліотеки на свіжому повітрі представляли  громадськості міста найновішу літературу на різні смаки і для різного віку. Відвідувачі виставки мали можливість переглянути романтичні романи, детективи, світові бестселери, підліткові пригоди, фентезі. Для поціновувачів мистецтва і краси було підібрано низку книг про український одяг та українські вишивки. Для наймолодших відвідувачів бібліотекарі Публічної бібліотеки для дітей презентували прекрасний вибір яскравих, чарівно-фантастичних дитячих книг, читаючи які наші маленькі гості одержать неймовірне задоволення та підвищать свій інтелектуальний розвиток.

Гостею та учасницею літературної акції була вчителька  Королівського ліцею Оксана Заволічна, яка поспілкувавшись  із учасниками акції, висловила свої думки про значення бібліотеки та книги, побажала гарного літнього читання та знайомства з чудовими літературними новинками.

Володимир Гуцуляк, один із найактивніших користувачів бібліотеки виконав декілька хороших пісень  під гітару. У заході взяли участь юні читачі нашого міста: Вероніка Пушка та  Анатолій  Боднарчук, які вільно спілкувались, ділились читацькими уподобаннями, читали свої улюблені вірші.

Працівники бібліотеки були приємно вражені активністю та зацікавленістю молоді міста до читання.

Тож запрошуємо всіх бажаючих і надалі брати  участь у бібліотечних акціях. Про терміни проведення акцій будемо повідомляти  у соціальних мережах.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь