A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Міні-ярмарок вакансій

Дата: 20.07.2021 16:14
Кількість переглядів: 381

Фото без описуЕфективною формою співпраці з роботодавцями  щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є проведення міні-ярмарок вакансій. Безпосереднє спілкування  роботодавців з безробітними  у присутності фахівців  центру зайнятості дає більш ефективний результат у якісному підборі кадрів.

З метою укомплектування кадрами  Івано-Франківської установи  виконання покарань №12, 20 липня   2021 року   в приміщенні Тлумацької районної філії Івано-Франківського обласного центу зайнятості організовано та проведено міні-ярмарок вакансій.

Відкрив захід директор районної філії Михайло Богович, який ознайомив присутніх із ситуацією на ринку праці, послугами які надає служба зайнятості, та наголосив, що служба зайнятості на сучасному етапі – це насамперед задоволення потреб роботодавців у кваліфікованих кадрах.

Представником від даної установи була старший інспектор з професійної підготовки Івано-Франківської установи виконання покарань №12, Мирослава Сворак, яка   ознайомила присутніх з специфікою роботи, умовами праці, режимом  роботи, соціальним пакетом   та рівнем заробітної плати.

На завершення заходу безробітні підходили з індивідуальними запитаннями, також значна частина  безробітних громадян які взяли участь в даному заході, виявили бажання відвідати установу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь