Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Проведено нараду щодо інвентаризації водних об'єктів

Дата: 28.07.2021 17:27
Кількість переглядів: 1891

Фото без описуУ середу, 28 липня, під головуванням Тлумацького міського голови Ігоря Петрука та за участі секретаря міської ради Михайла Кудерського, начальника відділу комунальної власності та земельних відносин Василя Безверхіва, начальника відділу організаційної роботи та документообігу Андрія Бойчука, інженера Дністровського басейнового управління водних ресурсів Володимира Габурака, старост старостинських округів та орендарів водних об’єктів відбулася нарада щодо використання водних об’єктів  на території міської територіальної громади.

Нарада мала інформаційний характер, присутніх ознайомили з нормативною базою, що регулює процес передачі водних об`єктів в оренду, обговорили питання порядку оновлення нормативно-грошової оцінки земель.

Начальник відділу комунальної власності та земельних відносин Василь Безверхів наголосив на необхідності проведення інвентаризації водних об'єктів та їх гідротехнічних споруд та ознайомив присутніх із розпорядженням міського голови про створення відповідної комісії, яка буде займатися даним питанням.

Орендарі мали можливість поставити питання та отримали роз’яснення щодо їх вирішення.

Підсумовуючи зустріч, Ігор Петрук зазначив, що нарада пройшла продуктивно, а також висловив сподівання на продовження плідної співпраці з орендарями водних об’єктів.

В кінці вересня ц.р. буде організовано підсумкову нараду за результатами проведеної роботи та юридичного оформлення правоустановчих документів і укладено договори оренди на водні об’єкти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь