A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Літо – з улюбленими книгами!

Дата: 02.08.2021 11:14
Кількість переглядів: 1456

Фото без описуАктивізація читання дітей під час літніх канікул, організація їх змістовного дозвілля – це один з актуальних напрямів роботи бібліотек. Дитина через книгу пізнає світ, реалізує свої творчі потреби, естетичні та літературні уподобання.

Бібліотека-філія с.Бортники приєднується до акції "Літо з книгою". Для того, щоб у літні канікули привабити до читання більше читачів у бібліотеці яскраво й зі смаком оформлені книжкові виставки кращої дитячої літератури. Це виставки-інсталяції "Скринька казок", "Подорож у країну Журляндію", "Нові книги - нові зустрічі". Також проведено бібліотечні посиденьки "Під синім небокраєм діти казочки читають".

У Палагицькій бібліотеці-філії діє акція “Хай ваше літо буде книгами зігріте!”. Бібліотекар М.Мелінишин провела міні–опитування «Моя улюблена книга літа - це ...».

Бібліотека-філія с.Гостів провела літературну гру-подорож «Казкова країна Мудрої книги» та діє виставка розваг «Літо - без нудьги!».

Весело та цікаво в бібліотеці-філії с.Попелів пройшла мультвікторина «Мандруємо казкою» та бібліогралочка «Серпантин казок».

У літній період до уваги користувачів в бібліотеці діє книжкова виставка «Смакуйте літо з книгою", яка допоможе перетворити читання у радість, задоволення, в справжнє свято книжкових відкриттів.

Під час  літніх канікул до послуг дітей бібліотеки пропонують книжкові новинки, різноманітні конкурси, круїзи-вікторини, цікаві літературні подорожі, онлайн–вікторини, акції, марафони, флешмоби, поетичні дебюти та багато іншого.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь