A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

До Дня Державного Прапора та 30-ї річниці Незалежності України

Дата: 20.08.2021 13:15
Кількість переглядів: 1263

Фото без описуДержавний прапор-невід’ємний атрибут кожної країни, що уособлює самобутність та спадкоємність її державотворчих традицій. Щороку 23 серпня, за добу до святкування Дня Незалежності, Україна відзначає День державного прапора.

З цієї нагоди, напередодні в читальному залі Публічної бібліотеки Тлумацької міської ради експонується викладка історичної літератури «Прапор України – символ віри і добра».

У представлених виданнях описана історія нашої країни, символи національної та державної величі, а також захоплюючі розповіді, присвячені людям, які вплинули на розвиток боротьби за незалежність.

З нагоди 30-їрічниці Незалежності Українибібліотеки-філії організували книжкові виставки та перегляди літератури, матеріали у яких висвітлено тривалий шлях, пройдений нашою державою та перспективи розвитку України.

Бібліотекар О. Гардаман  у бібліотеці-філії с.Попелівпрезентувала  для своїх  користувачів тематичну книжкову виставку «Україна рідний серцю край».Тематичний куток «Хай світлим буде день твій, Україно» організувала бібліотекар села Королівка. Книжково-ілюстративну виставку «Живи у віках незалежна Україно», запропонувала бібліотекар бібліотеки-філії с.Палагичі. Навиставках представлено історичні, документальні та науково-пізнавальні видання про нашу батьківщину, її багатовікову історію, тернистий шлях державотворення, національну символіку, народні традиції, сьогодення.

У Народному домі села Бортники відбулось дитяче свято «Родинні обереги з прабабусиної скрині». Діти з великим задоволенням декламували вірші про Україну, маму, село, танцювали,  приймали активну участь у іграх та конкурсах. Бібліотекар Н.Купчак ознайомила присутніх з виставкою-інсталяцією  «У звичаях, традиціях народу ти душу України пізнавай».

Бібліотекар бібліотеки-філії с.Нижніворганізувала вуличну акцію «Це моя Україна!» та провела мандрівку в славні періоди історії нашого народу, розповіла про національні та народні символи України.

Кожен з нас повинен знати історію свого народу, своєї держави. Освідчена людина завжди розуміє, що без минулого немає майбутнього, без традиційного немає нового, без колишнього немає теперішнього.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь