A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Шановні жителі Тлумацької міської територіальної громади!

Дата: 23.08.2021 00:00
Кількість переглядів: 1539

Фото без описуПрийміть найщиріші вітання із національними святами нашої державності – Днем Державного Прапора та Днем незалежності України!

Ці визначні дати навіки увійшли в історію нашої молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувавши нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпили його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи та культурного піднесення.

Цього року День незалежності особливо важливий для нас усіх. Цього разу, двадцять четвертого серпня ми святкуємо 30-ту річницю незалежності України.

У такий складний час поняття незалежності та єдності України набуло для кожного з нас особливого змісту. Дух патріотизму об’єднує українців. Переконаний, що лиха година скоро мине. Тож докладаймо спільні зусилля для завершення великої місії – зберегти, розбудувати та уславити нашу єдину Україну.

Перед світлою пам’яттю предків, саме наше покоління має зберегти державу, за яку проливали кров Герої Небесної Сотні та Герої, що загинули на Сході країни.

Ми усі прагнемо, щоб у домі панували щастя і добро, у суспільстві – згуртованість, на рідній землі – мир! Тож нехай ці величні свята вселяють гордість за увесь український народ, нашу країну, об’єднують всіх українців, дарують усім нам світлі надії, щоденні звершення та впевненість у завтрашньому дні.

Щиро зичу усім миру та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, благополуччя і достатку у ваших оселях, мудрості і успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу.

У цей День незалежності ми всі маємо молитися за Україну, за її щасливе майбутнє, за її людей, що всіма силами підтримують єдину та неподільну країну!

І нехай у всіх добрих справах допоможе нам Бог!

Зі святами вас, дорогі жителі Тлумацької міської територіальної громади, з Днем Державного Прапора та Днем незалежності України!

 

Слава Україні!

З повагою,

Тлумацький міський голова                                                                 Ігор Петрук

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь